Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Bapsı hileırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın kapısı; in esenlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yaraşıklı hediye politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya sevap ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Bu nedenle eğer binanız yürekin yangın kapısı Adana, yangın bapsı Osmaniye üzere muayene gestaltyorsanız öncelikle fevkda belirttiğimiz özellikleri nâkil bir kapı seçtiğinizden tehlikesiz olmalısınız.

ürkü amerikan bar yardımıyla derunerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı düz iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış dokumalabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en koca kalite ve en birebir eder politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bölüm önünde bulundurularak standartlara mütenasip halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Binalarda sınırlı standartlarda arazi alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen kucakeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriyetle mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın simultane birlikte kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile ilgili tatbikatlarda bapnın kesinlikle açıldığını göstermek gerekir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda mevcut yangın Yangın Merdiveni Kapısı çıkış baplarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtalı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Report this wiki page